Authors Posts by kakak

kakak

15 POSTS 2 COMMENTS

Awal pagi dah bangun. Hari nih satu itinerary agenda abe sepet, dan satu lagi agenda Kak Kep. Hihihihi. Agenda abe sepet ialah AC Milan...

3 tahun duduk Doha, Qatar.. tapi satu tempat menarik pun tak cerita kat blog kan? Apa lah Kak kep nih.. hehehe.. Mulai semalam.. ceyyyyy.....

Sedar tak sedar dah nak masuk 3 tahun Kak Kep jadi warga Qatar. Malaysian in Qatar.. Ewahhh.. Diam tak diam selama 3 tahun nih dalam...

Di sebabkan semalam hujan, maka kami satu family tak beraktiviti, sampai Zurich dari Geneva just lepak kat apartment jek, so bila anak anak bertuah...

Seawal jam 4 pagi kami 5 beranak dah ready kat lobby hotel. Flight EasyJet 6.30am dari Amsterdam Schiphol to Geneva Airport. EasyJet nih macam...

Kami sampai Schiphol Airport jam 11 malam. Budak budak memang tak kenal apa itu penat. Tetap aktif macam biasa. Mak pak memang letih tak...

STAY CONNECTED

998FansLike
525FollowersFollow