Kekal Bertenaga

Kekal Bertenaga

Setiap kali nak balik Malaysia untuk spend summer holiday satu benda yang Kak Kep risau adalah tentang kesihatan anak anak. Runsing sungguh. Hati membuak buak...

Assalamualaikum, Bersua lagi kita setelah lama bersawang. Kak Kep berzanji akan rajin update blog lepas nih ekk. Hihihihi. Sesuai dengan slogan kakkep.com "Kembara Kak Kep Seantero...

Salam, Salah satu perkara penting yang orang selalu ambil remeh bila bercuti nih iaitu bab penjagaan kulit. Mungkin ada yang rasa, ishh leceh lah nak...

Assalamualaikum, Alhamdulillah. Mark 2 Julai 2015 sebagai hari pelancaran e book kembara road trip Kak Kep. Walaupun dalam kesibukan nak pindah rumah, menyambut Ramadhan, dan sibuk...

Assalamulaikum wrt wbh Korang pernah sakit tak bila bercuti atau melancong? Tak best kan? Duit dah banyak habis untuk bercuti, tapi sakit pulak. Memang takde...

** Matawang yang disebut di dalam semua entry Kembara Korea adalah dalam KRW = South Korea Won. 1 MYR = +- 303.00 1 QAR = +-...

STAY CONNECTED

998FansLike
525FollowersFollow