Percutian Keluarga

Percutian Keluarga

Balik dari Road Trip Qatar-Saudi-Jordan terus down with fever. Hahahaha. Dah tua kott Kak Kep nih untuk road trip 5000km pegi balik nih ,...

Banyak yang cakap Kak Kep gila bila Kak Kep bagitau diorang yang kami road trip Istanbul - Bursa - Ankara - Cappadocia - Istanbul...

Cuti sekolah dah bermula kan? Bestnyerr.. Anak anak mesti happy.. Mak ayah dah ready ke mentally dan physically untuk melayan anak anak sepanjang sebulan...

Kembara Kak Kep memang sinonim dengan kembara huru hara dan 'touch and go'. Hihihi. Satu sebab, kami tak punya banyak masa untuk explore betul...

Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat tiba di bumi Doha, Qatar 2 minggu lepas setelah bercuti panjang selama 3 bulan di Malaysia. Penerbangan pulang ke Doha dari...

Assalamualaikum semua, Kalau balik Malaysia memang mencabar nak update blog sebab bz makan dan jalan. Hehehe. So entry kali nih pun memang entry jalan jalan...

STAY CONNECTED

990FansLike
525FollowersFollow