Percutian Keluarga

Percutian Keluarga

Setiap kali nak balik Malaysia untuk spend summer holiday satu benda yang Kak Kep risau adalah tentang kesihatan anak anak. Runsing sungguh. Hati membuak buak...

Assalamualaikum Walaupun dah lambat tapi nak update jugak. Hahaha. Alkisah balik kampung raya 2015 hari tuh. Kami balik 4 beranak jek without Abam S. Together with...

Salam, Kalau ikut hati segala mak nek nak bawa pergi bercuti kan? Baju nak bawa satu almari, kasut nak bawa satu gobok, stokin pun fikir...

Salam, Kembara bersama anak anak adalah kepakaran Kak Kep dan Abam S. Since anak sorang lagi dah hangkut anak walau ke mana mana. Being Abam...

Salam, Biasa kena saman tak waktu kembara road trip di luar negara? Kak Kep dengan Abam S bab kena saman nih memang champion. Hahaha. Mana...

Assalamulaikum wrt wbh Korang pernah sakit tak bila bercuti atau melancong? Tak best kan? Duit dah banyak habis untuk bercuti, tapi sakit pulak. Memang takde...

STAY CONNECTED

999FansLike
525FollowersFollow