Review Kak Kep

Review Kak Kep

Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat tiba di bumi Doha, Qatar 2 minggu lepas setelah bercuti panjang selama 3 bulan di Malaysia. Penerbangan pulang ke Doha dari...

Assalamualaikum semua, Kalau balik Malaysia memang mencabar nak update blog sebab bz makan dan jalan. Hehehe. So entry kali nih pun memang entry jalan jalan...

Salam, Kalau ikut hati segala mak nek nak bawa pergi bercuti kan? Baju nak bawa satu almari, kasut nak bawa satu gobok, stokin pun fikir...

Salam, Kembara bersama anak anak adalah kepakaran Kak Kep dan Abam S. Since anak sorang lagi dah hangkut anak walau ke mana mana. Being Abam...

Assalamulaikum wrt wbh Korang pernah sakit tak bila bercuti atau melancong? Tak best kan? Duit dah banyak habis untuk bercuti, tapi sakit pulak. Memang takde...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Sebelum bersambung hari ke 2 Kembara Korea bersama rakan bisnes, sengaja Kak Kep nak selitkan tips memilih kasut yang sesuai ketika...

STAY CONNECTED

996FansLike
525FollowersFollow