Umum

Umum

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Sebelum trip nih, dalam kepala Kak Kep dah bajet macam susah nak cari kedai makan halal di Georgia. Jadi memang dah...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Our day 2 start awal hari nih, masak sarapan dekat apartment. Make sure perut kenyang betul untuk enjoy snow kejap lagi....

Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Sebenarnya percutian ke Georgia adalah impromptu. Tak plan pun. Baru 'kenal' dengan Georgia dalam bulan lepas. Hihi. Riki riki tiket.. Eh...

** Entry kurang gambar. Macam lupa ingatan nak snap pics sepanjang proses nih.. hihihihi.. Masanya sudah tiba untuk kita membolosi sempadan Qatar-Kingdom of Saudi Arabia...

Balik dari Road Trip Qatar-Saudi-Jordan terus down with fever. Hahahaha. Dah tua kott Kak Kep nih untuk road trip 5000km pegi balik nih ,...

Cuti sekolah dah bermula kan? Bestnyerr.. Anak anak mesti happy.. Mak ayah dah ready ke mentally dan physically untuk melayan anak anak sepanjang sebulan...

STAY CONNECTED

996FansLike
525FollowersFollow