Melancong ke luar negara walaupun tak pandai berbahasa Inggeris?

Melancong ke luar negara walaupun tak pandai berbahasa Inggeris?

6
0
SHARE

Belajar tak tinggi
Berbahasa Inggeris pun tak mahir
Nak rancang perjalanan pun tak pandai
Duit? Boleh la nak simpan. Tapi mungkin dalam masa 5-10 tahun kott. Ikut keadaan hutang yang ada sekarang nih.
Tapi hati membuak buak rasa nak berjalan jalan ke negara orang putih. Hehe. Ada ke apa apa yang saya boleh saya buat untuk saya berjalan jalan ke negara orang putih tapi saya ada ciri ciri di atas.

 

 Semestinya ADA.
Bagaimana ya?
Dengan cara jadi ahli Shaklee dan dengan bulat hati serta bertekad untuk jalankan bisnes Shaklee dengan bersungguh sungguh. Dengan cara ini sahaja anda mampu untuk merealisasikan impian untuk berjalan jalan ke negara orang putih tanpa perlu fikir bab tak pandai berbahasa Inggeris, bab duit, bab kos, bab tak pandai rancang perjalanan. Kenapa? Tak percaya?
Biar betul? Kalau saya jadi ahli Shaklee dan serius berbisnes bagaimana cara yang saya dapat melancong tuh?
Melancong adalah satu reward kepada pengedar Shaklee yang perform. Dalam Shaklee disebut 3 C iaitu CASH, CAR, CONVENTION. Jadi berjalan ke luar negara tuh termasuk dalam CONVENTION. Sekiranya anda mencapai pangkat tertentu di dalam bisnes Shaklee, anda layak untuk mendapat tiket tiket CONVENTION ini. Seperti tahun fiskal 2013/2014, kami akan di bawa oleh Shaklee ke California, Amerika Syarikat selama 12 hari untuk berjalan makan angin serta menghadiri Shaklee National Conference 2014 di sana. Selain itu, kami akan turut dibawa ke Universal Studio, Disneyland dan membeli belah di outlet di sana. 
Outlet? Wahh.. setahu saya Amerika Syarikat adalah syurga shopping..
Memang. Negara kelahiran jenama Coach, Kate Spade, Micheal Korss, Corelle nih tau. Jadi faham faham lah harga yang sangat murah boleh didapati di sana berbanding dengan negara kita sendiri.
Menarik sangat lah. Saya rasa dengan cara macam nih saja saya dapat berjalan jalan ke negara orang dengan cepat. Kalau saya join sekarang, tahun depan akan ke Amerika Syarikat lagi?
Oh tak, setiap tahun Shaklee akan menukar destinasi pelancongan. Untuk tahun fiskal 2014/2015, anda berpeluang untuk merebut tiket untuk jelajah Italy atau memilih untuk mengerjakan Umrah dengan pakej 7 bintang. Sekiranya memilih paker Umrah anda akan dibawa melawat Jordan untuk tahun depan.
Menarik sangatlah!!! Tak sabar nak jadi ahli Shaklee dan mulakan bisnes Shaklee sekarang juga!!!! Saya bersemangat nak grab peluang melancong nih. Macam mana saya nak jadi ahli Shaklee ya?
Dengan hanya pembayaran yuran RM75 (WM)/RM85 (EM) anda dah boleh daftar ahli Shaklee dan ia sah untuk sepanjang hayat. Masukkan jumlah wang tersebut ke dalam akaun Maybank saya iaitu 1572 5001 4410 dan SMS/WhatsApp :
  • Nama & no kp
  • Nama & no kp suami/isteri (sekiranya sudah berkahwin)
  • Alamat
  • Email
  • No telefon
  • No akaun bank untuk tujuan pembayaran bonus
ke +6011 252 66 427 atau +974 3301 4039
Saya akan daftar ahli untuk anda dan dengan serta merta anda layak untuk merebut peluang ke Italy tahun hadapan.
Jangan tunggu tunggu lagi. Bertindak sekarang. ;-)
 
Hubungi kami segera
Whatsapp//SMS/Call (Doha) +974 33014039
WhatsApp/SMS (Malaysia & Doha)+6 011 2526 6427
PM di Facebook : Hasliana Md Saad / CaptVitamin
Like page : CaptVitamin
Email : admin@captvitamin.com
Website : www.captvitamin.com
  
* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
SHARE

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY