Pelancaran E Book Kembara Road Trip Kak Kep – DOWNLOAD SEKARANG!

Pelancaran E Book Kembara Road Trip Kak Kep – DOWNLOAD SEKARANG!

145
0
SHARE

Assalamualaikum,

Alhamdulillah. Mark 2 Julai 2015 sebagai hari pelancaran e book kembara road trip Kak Kep.

Walaupun dalam kesibukan nak pindah rumah, menyambut Ramadhan, dan sibuk juga packing dan terkejar sana sini untuk cari barang nak balik beraya di kampung halaman, sempat juga Kak Kep siapkan e book ini untuk rujukan korang.

Kak Kep rasa sangat tak patut untuk Kak Kep lengahkan menyiapkan e book nih memandangkan mesti ramai yang merancang untuk bercuti selepas Aidilfitri nanti. Bulan September pun ada seminggu cuti sekolah kan?

Tips yang Kak Kep bongkarkan dan perkara wajib elak yang Kak Kep nyatakan dalam e book nih rasanya untuk balik beraya nanti pun macam valid untuk guna.

Dengar dengar cerita pengalaman kawan kawan yang pulang beraya di Pantai Timur memang menghadap jem teruk yang menjangkau sampai 16-18 jam waktu perjalanan kan? Fuhhhh.. Mencabar sangat tuh.. Dalam e book Kak Kep ada sesuatu untuk di offer pada korang macam mana nak stay energetic nak drive selama itu dan maintain tak mengantuk dan tak letih.

Best ooo.. Memang kena grab sebelum balik raya tambah tambah yang nak kena drive jauh jauh nih.. Huhuhu..

Eh.. takyah la bebel banyak banyak sangat..

Korang PASTIKAN DOWNLOAD E BOOK yang best nih ekk.. Rugi gilerrr tak download dan baca.. Banyak sangat benda benda silap yang Kak Kep dah buat yang korang tak buat kalau nak kembara road trip

Kalau tak download dan tak baca maka korang tak tahu..

Jom download kat link bawah nih.. KLIK kat gambar pun boleyyy.. Isi NAMA dan EMAIL di ruang yang disediakan okayhhh.. Selamat menelaah.. Hihihi..

DOWNLOAD E BOOK KEMBARA ROAD TRIP KAK KEP

Ebook Kembara Kak Kep

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY