VVIP Access

VVIP Access

TAHNIAH !! Kerana korang telah menjadi rakan VVIP kakkep.com

Apa yang bakal korang dapat sekiranya subscribe mailing list Kak Kep nih? Banyak manfaat dan faedah korang akan dapat dengan subscribe mailing list nih, antaranya :

** Korang yang pertama akan terima info dan tips tips menarik dari blog kakkep.com

** Kalau Kak Kep nak buat give away atau contest sah sah lah, rakan VVIP Kak Kep yang akan diberi priority untuk dapat tahu dulu. Mana tau, contest dan give away tuh cuma terbuka untuk rakan VVIP sahaja. Fuyohhh.. Eh rasa rasa macam banyak jek souvenir dari Istanbul, T Shirt Hard Rock Cafe Hollywood, keychain, fridge magnet dalam simpanan. Ishhh.. Ruginya la haiii kalau tak subscribe mailing list. Tak dapat join give away. Hihihihi.

Kesimpulannya, banyak lah benda benda best yang Kak Kep akan offer kepada rakan VVIP nih, ish ish ish… Kalau taknak terlepas peluang tuh semua.. Apa kata isi Nama dan E mail laju laju kat bawah.

Sayang korangss..

kak-kep-dollSPECIAL VVIP ACCESS SUBSCRIPTION